SÈRIES FEMINISTES

Hem trobat diferents sèries actuals protagonitzades per dones i que mereix la pena mirar:

  1. Las chicas del cable – Explica la història de quatre dones que treballen en una empresa de telefonia a Madrid als anys 20. A part de ser jutjades per tenir treball, han de superar els seus problemes personals mentre lluiten per ser iguals que els homes.Resultado de imagen de las chicas del cable
  2. Orange is the new black – Aquesta sèrie va de una presó de dones en la que passen diferents coses. És divertida, emotiva i està plena de reflexions que no et podràs perdre.Imagen relacionada
  3. She’s beautiful when she’s angry – Aquest documental explica la història de les dones que van començar el moviment feminista als Estats Units a l’agost del 1970. Resultado de imagen de She's beautiful when she's angry
  4. Ladies first – Tracta de com Deepika Kumari es va convertir en l’arquera número 1 amb només 18 anys a l’Índia, on les dones no tenen gaires drets.

Imagen relacionada

EL DISCURS DE BTS A UNICEF

Love Yourself, és l’àlbum del grup internacional SudCoreà, BTS. Amb aquest àlbum van recaudar uns 1.6 billions KRW, uns 1.4 M de dollars. Aquests diners han sigut donats a UNICEF per acabr amb la violència infantil.

El discurs es va fer a UN Speech Assembly ‘Speak Yourself’. Clica aquí per escoltar el seu discurs.

Image result for unicef bts

CHRIS BROWN ACUSAT DE VIOLACIÓ

Chris Brown ha estat arrestat a París després que una noia el denunciés per violació. Però l’han deixat en llibertat perquè ha negat els fets.

No és la primera vegada que ha estat acusat de maltractament, ja que el 2009 va maltractar físicament a la cantant Rihanna, el jutjat el va deixar en llibertat condicional. Però després al 2013 va estar condemnat a un any de presó després d’agredir a una persona a Washington.

Imatge relacionada

CARA DELEVINGNE VA SER VÍCTIMA D’ABUSOS SEXUALS

L’actriu britànica Cara Delevingne va admetre que va patir abusos sexuals pel productor nord-americà, Harvey Weinstein. Ell la va citar en un hotel on pretenia tenir relacions sexuals amb una altra dona. Quan ella es va negar, ell es va tirar a sobre d’ella encara que va conseguir escapar. Després ella va penjar una foto al seu instagram amb un escrit del que va passar.

Imatge relacionada

DONA DESAPAREGUDA A CANARIES

Romina Celeste Núñez va desaparèixer la nit de cap d’any a Lanzarote i encara no l’han trobat. Raúl Díaz, la seva parella, ha confessat que és l’autor de la seva desaparició. Va confessar que quan va arribar a casa se la trobar morta i, a causa de la consumició de drogues, espantat la va tirar al mar. La policia l’ha detingut.

Resultat d'imatges de romina celeste núñez

UN NOI DE 18 ANYS ABUSA SEXUALMENT A UNA NOIA DE 14 

El dia 5 de gener, la policia Nacional van detenir un jove de 18 anys, que va ser l’autor de l’agressió sexual a una jove de 14 anys a Algeciras (Cadis).

El jove anava acompanyat de dos altres joves. Va obligar a la noia de 14 anys que estava mirant la cavalcada de reis amb un amic a anar a un lloc apartat per parlar. Aquest lloc és conegut com a’ llano amarillo’, que és un lloc on els joves van habitualment per la nit i fan el ‘botellón’.

En aquest lloc presuntament el jove va tindre una relació sexual sense consentiment de la noia.

Resultat d'imatges de llano amarillo algeciras
”llano amarillo”

PROPÒSITS PER AQUEST 2019

Ja que aquest 2018 ha sigut un any bastant dolent en l’àmbit feminista, esperem que aquesta any nou no se’n porti més vides de dones innocents. Durant el 2018 moltes dones han deixat de callar-se, han sortit al carrer per reclamar els seus drets i s’han unit per fer-ho possible; malgrat els esforços per aconseguir l’igualtat de gènere, encara queda molt per fer.

Resultat d'imatges de feminismo dibujo

EL SEU EX-NÒVIO LI ARRANCA EL LLAVI

Kayla Hayes de Carolina del Sud, va voler tallar amb el seu nòvio ja que era molt tòxic, no la deixava sortir amb ningú que no fos ell. Ella farta d’aquesta relació va tallar amb ell, i ell es va apropar per fer-li un petó i li va arrencar el llavi per complert. La noia de 18 anys ja està recuperada i el seu llavi ha estat reconstruit. El noi ha estat condemnat a 12 anys de presó.

Imatge relacionada

TROBEN EL CADÀVER DE LAURA LUELMO

Laura Luelmo va anar a Huelva per treballar del que realment li agradava, professora de plàstica. Aquesta noia va sortir a córrer i no va tornar. Després d’una semana desapareguda, han trobat el seu cadàver entre uns arbustos semidespullat. Han confirmat que es tracta d’una mort violenta.

Amb només 26 anys, Laura ens ha deixat. Descansa en pau.

Resultat d'imatges de laura desaparecida de zamora

 

NOMÉS CANVIEN ELS BOLQUERS LES DONES?

Perquè només hi ha canviadors pels nadons als lavabos de les dones?

Les dones no només som les úniques que hem de canviar el nadons. Els homes també poden. Però perquè si les dones, les mares dels nadons, tenen canviador, i en canvi els homes, pares dels nadons, no tenen canviador.

En l’actualitat s’estan posant canviadors alguns lavabos públics, pels homes.

Image result for cambiadores de bebe en los lavabos publicos