Dones Famoses

EMMA WATSON

Aquesta actriu britànica, ha contribuït en el món del feminisme de maneres molt diverses. Mentre estava gravant la saga de Harry Potter, va estudiar a la universitat, i es va llicenciar en literatura anglesa. També és embaixadora de la bona voluntat de la ONU de dones . Des de sempre ha recolzat i fomentat el feminisme. A més a més defén la idea de que ningú és perfecte i que no han d’exigir a les noies que ho siguin.

Imatge relacionada

FRIDA KAHLO

Frida Kahlo va ser una pintora i escriptora mexicana molt important en la història, sobretot en el feminisme. Va inspirar i motivar a moltes dones amb les seves idees per a que elles fossin segures de elles mateixes i lliures. També reflexava a la dona lliure en les seves obres que no deixen de lluitar pels seus drets. Sense dubte Frida Kahlo va ser un gran exemple a seguir. Ella va dir: “Soy del tipo de mujer que si quiero la luna me la bajo yo solita”.

Resultado de imagen de frida kahlo

MALALA

Aquesta noia del Pakistàn sempre ha volgut consciènciar sobre la importància de l’educació de les nenes. Ella diu que totes les nenes tenen el mateix dret d’aprendre que els nens.  Ha guanyat molts premis, entre ells el premi Nobel de la Pau al 2014.

Resultat d'imatges de malala

MILLIE BOBBY BROWN

La Millie és una actriu nord-americana que és la embaixadora més jove de UNICEF.  Amb només 14 anys consciencia i sap utilitzar la seva veu per a fomentar els drets d’educació dels nens i nenes. També recolza al moviment feminista i treballa per evitar l’acós escolar.

UNICEF Today Appointed Emmy-Nominated Actress Millie Bobby Brown As Its Youngest-Ever Goodwill Ambassador On World Children's Day

MADONNA

Madonna es considerada com la reina del trastorn de gènere i s’ha convertit en la icona del feminisme actual. Molta gent creu que és la mare del feminisme, una de les dones més fascinants de l’edat actual, per tot el que ha conseguit. Ella sempre diu que no li agraden les etiquetes perquè et limiten i ella no vol límits.

Resultat d'imatges de madonna

ASHLEY FIOLEK

Aquesta noia d’Estats Units des de sempre que li han agradat les motos i volia ser una corredora de motocross professional. No va deixar que la seva sordesa l’impedís complir el seu somni. I així ho va fer: en cinc anys ha guanyat quatre títols nacionals. Encara que s’ha caigut moltes vegades, mai ha dubtat en que això era el que volia fer. Sense cap dubte l’Ashley és tota una heroïna!

Resultado de imagen de ashley fiolek frase

COCO CHANEL

La Coco sempre ha somiat en ser una modista, li encantava la roba. Amb el seu esforç i constància ho va aconseguir, treballava de modista de dia i de cantant de nit. Els dissenys de la Coco van agradar arreu del món i encara ho fan. Ella sempre deia: “Hi ha persones que es pensen que el luxe és el contrari de la pobresa. No ho és, es el contrari de la vulgaritat”.

Imagen relacionada

DEMI LOVATO

Aquesta actriu i cantant, a part de ser un icona en tot el món, també lluita contra el masclisme i el cyber-bullying. Ella pensa que ens hem de recolzar entre dones i també als homes, ja que és sobre igualtat de gènere. A més a més vol difondre selflovet’has d’estimar a tu mateix i no canviar mai per agradar als altres.

Imatge relacionada

GRETA THUNBERG

Aquesta noia sueca amb només 16 anys té unes idees i una determinació digna d’admirar. Va estar 2 setmanes fent vaga per protestar pel medi ambient. Va deixar d’utilitzar l’avió perquè contamina molt. També va anar al UN Climate per fer un discurs per mentalitzar a la gent del dany que li estem fent al nostre planeta.  La Greta, sense cap mena de dubte, és una noia molt forta i digna d’admirar.

Resultat d'imatges de greta thunberg